Nijselrodestraat 8, 3390 Tielt-Winge

Huis Te Koop in Tielt-Winge

€645.000

Landelijke hoeve met aanhorigheden, gelegen op een schitterende locatie met uitgestrekte vergezichten over het Hageland.

Gelegen in het midden van de natuur waardoor rust en geborgenheid centraal staan. Deze voormalige boerderij heeft een totale grondoppervlakte van maar liefst 5Ha35a66ca en wordt in zijn totaliteit te koop aangeboden. Een aantal van deze landbouwgronden worden tot op heden verpacht. Deze eigendom met potentieel naar verbouwingen toe is op zoek naar een volgende eigenaar en kan bijgevolg een stevige renovatie gebruiken.

Meer info met betrekking tot het verbouwen van zonevreemde woningen en eventuele functiewijzigingen kunnen bekomen worden na contact name met het kantoor.
Bent op zoek naar een landelijke opportuniteit met plaats, ruimte en met tal van potentieel?
Aarzel dan niet en contacteer BVM-vastgoed voor meer informatie via 016232145 of info@bvm-vastgoed.be

'Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.’

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

835 kWh/m2

Pand Referentie

QZX62CSH2K1F

53566 m2

192 m2

Vraagprijzen

08 Nov 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu