Leuvensesteenweg 203, 3390 Tielt-Winge

Huis Te Koop in Tielt-Winge

€479.000

Immodrome biedt een nieuw pand te koop aan, een ideale uitvalsbasis voor mensen die op zoek zijn naar een kantoorruimte met woonst,
op een commercieel zeer interessante locatie in het centrum van Tielt-Winge. Gelegen tussen Leuven, Aarschot, Tienen en Diest.

Deze eigendom bestaande uit heel een afzonderlijk woonst met handelsgedeelte.
De gelijkvloerse handelsruimte van 216m² is verhuurd aan een bankkantoor en heeft een typische winkelinrichting met kantoren, wachtruimte, keuken en sanitair. Deze ruimte wordt verwarmd en gekoeld door middel van airconditioning elementen. Aparte meters voor elektriciteit en water. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 190m² op het gelijkvloers, 90m² op de eerste verdieping en 90m² zolderruimte.
Via een deur in de garagepoort komt u aan de woning. Er is een inkom, living, een ruime keuken, een zitruimte of veranda, deze geeft uit op het terras en de tuin. De tuin heeft een grasperk en groen blijvende beplanting. Deze is volledig omheind/ommuurd. Er is een tuinberging.
Via de traphal met afzonderlijk toilet komen ne naar de eerste verdieping, hier heeft u 4 slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is bereikbaar via een zoldertrap. De kelderverdieping bevindt zich onder een deel van het hoofdgebouw en bestaat uit verschillende ruimtes.

Ideaal investeringspand! voor meer info kantoor@immodrome.be of 016 23 47 23

Menu