Abeelstraat 30, 8700 Tielt

Huis Te Koop in Tielt

€695.000

Altijd al gedroomd van wonen én werken in een groene omgeving? Dan zal deze verborgen parel net buiten het centrum u zeker kunnen overtuigen. Dankzij de riante bewoonbare oppervlakte biedt deze knappe vrijstaande woonst u tal van voordelen. Het pand leent zich uitstekend voor een vrij beroep, praktijkgerichte doeleinden, ... Full-privacy is hier absoluut op zijn plaats.

Dit landhuis is te bereiken via een prachtige oprijlaan en is omgeven door weilanden en landbouwgrond. Het pand heeft een nostalgisch bouwjaar maar onderging reeds een grondige renovatie in de jaren ‘80 met oog voor kwaliteit en functionaliteit. Het esthetisch karakter is bewaard gebleven zodat dit landhuis mooi 'blend' met de groene landschappelijke omgeving. Deze eigendom zal u een zeer bijzondere woonervaring bieden met een maximaal aan wooncomfort.

Het landhuis bestaat uit volgende indeling op het gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet, een gezellige leefruimte met voldoende lichtinval en open haard, aansluitend een volledig geïnstalleerde hoekkeuken met kookeiland en voorzien van alle comfort, een ruime zithoek afgewerkt in massieve parket en voorzien van een open haard, een TV-hoek, een uitnodigende veranda met zicht op de tuin, een bergplaats/wasplaats inclusief technische ruimte, dubbele garage en een aparte diensteningang met toegang tot de bureelruimtes (vele mogelijkheden), een zonnig terras omgeven door een natuurlijke tuin en een groot tuinhuis voorzien van overdekt terras;

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, een dressing, badkamer met ligbad – dubbele wastafel, instapdouche en aansluitend een ruime geïsoleerde zolderruimte (extra slaapkamers mogelijk alsook hobbyruimte, mancave, ...)

Omliggend is er plaats voor meerdere wagens dankzij de privé parking.

Graag ernstige kandidaat-kopers aub.

EPC 284 kWh/m2 – UC2638301

+ Prachtige eigendom op een perceel van 1928m2 met omliggende weilanden
+ Rust en privacy
+ Vlot bereikbaar, uitstekende landelijke locatie
+ Grondige renovatie in jaren ‘80 met oog voor kwaliteit
+ Prachtige oprijlaan
+ Boorput en steenput aanwezig
+ Centrale verwarming alsook open haard
+ Zuid-gerichte tuin

KOOP DEZE PAREL RECHTSTREEKS AAN DE EIGENAARS!

0476/34.03.52 – Een bezoek kan enkel na telefonische afspraak

DEZE UNIEKE EIGENDOM WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij onze reeds bewezen succesformule.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

Z7F5WPHM-A1R

1928 m2

3042 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet van toepassing

Menu