Hoogstraat 3, 8700 Tielt

Huis Te Koop in Tielt

Contacteer voor een bezoek: mathias@bricx.be of 0491/18.63.78

Dit volledig gerenoveerd handelsgelijksvloers en triplexappartement met drie slaapkamers is gelegen in het centrum van Tielt op 100m van de Markt. Naast zijn unieke ligging beschikt het triplexappartement over een zuidgericht terras waar het uiterst aangenaam vertoeven is.

Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2018/2019.

Op het gelijksvloers bevindt zich de handelsruimte met een ruimte van 48 m². Deze is te bereiken via een aparte inkomdeur. De indeling van het handelspand is als volgt: commerciële ruimte, privégedeelde met een afzonderlijk toilet, een leefruimte met zit- en eetplaats (aansluiting voor een keuken), een koer met berging en een droge kelder van 35m².

Op de eerste verdieping bereiken we het triplexappartement. De indeling van dit appartement is als volgt: leefruimte met een open keuken.De keuken is voorzien van een dampkamp, kermaische kookplaats, een koelkast, een oven, een dubbele speolbak en een vaatwasser. Op de overloop is een gastentoilet, een badkamer met een wastafel, een ligbad met douchescherm, een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een apart toilet. Op de derde verdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer met een ruim bureelruimte.


Extra troeven:
- Centrale ligging
- Veel lichtinval
- zongericht dakterras
- Vernieuwd
- Ideaal als investeringseigendom

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 350.000 EUR

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

34100 kWh/m2

Pand Referentie

AP1LQ926OI58

65 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu