Bilzersteenweg 155, 3700 Tongeren

Huis Te Koop in Tongeren

€725.000

Deze prachtige woning van 1904 bevindt zich aan het centrum van Tongeren langs de Bilzersteenweg nr 155.
De befaamde B&B 'Villa Esperanza' is hier momenteel gevestigd. 

In het mooie Haspengouw te midden van de bloesemstreek met talloze fiets en wandelpaden vinden we deze instapklare B&B terug nabij het centrum van Tongeren. Ook de steden Hasselt, Maastricht, Bilzen, Borgloon en Sint-Truiden liggen vlakbij. De vele toeristische trekpleisters van Tongeren en omstreken zorgen voor een grote vraag naar mooie verblijfplaatsen om te genieten van Limburg in al zijn glorie. Bloessemroutes, uitmuntende gastronomie, kerstmarkten, fiets - en wandelparadijs, ... alles is hier aanwezig om een bloeiende zaak verder succesvol uit te baten.   

De B&B beschikt momenteel over 4 ruime volledig in thema ingerichte kamers allemaal met eigen badkamer. De grote duplex kamer biedt plaats aan 4 personen en is rolstoeltoegankelijk. De overige 3 kamers zijn geschikt voor 2 personen.
Het karaktervolle pand beschikt over een ruime ontbijtzaal, uitgeruste keuken, salon voor gasten, wasplaats, bureau en achterliggende woning voor de eigenaars.
De B&B is volledig uitgerust en zo in gebruik te nemen. Aan alle voorwaarden van vergunningen en brandveiligheid is voldaan.

Het pand beschikt tevens over 40 zonnepanelen, dubbele beglazing, elektrische boilers en TV-aansluitingen op elke kamer.

De authenticiteit en inrichting van het pand zorgt voor een zeer gezellige sfeer! In de mooie tuin kan je heerlijk genieten van een aperitief of kunnen de kinderen zich uitleven op de speelweide.  

De aanpalende loods met staanplaats wordt momenteel verhuurd. Ook zijn er extra inkomsten door de verhuur van plaats voor broodautomaat.

De aankoop kan indien gewenst gebeuren door overdracht van aandelen. Hiervoor kan u ons altijd contacteren voor verdere toelichting.

Het pand is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed (https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/37154).

Enkele TROEVEN van deze woning opgelijst :

+ Volledig gerenoveerd en instapklaar
+ Zonnepanelen
+ Ingerichte goed draaiende zaak zo over te nemen
+ Onmiddellijke inkomsten door geplande boekingen
+ Ligging nabij centrum

Kortom, een ideale investering voor wie op zoek is naar authentieke woning met verschillende mogelijkheden! Meer info? Mail naar luc@vestio.com of bel naar 0473 79 23 70
 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.970

Pand Referentie

4LD8BIYOG0V3

1900 m2

300 m2

Vraagprijzen

18 Sep 2022€725.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu