Blaarstraat 26-3, 3700 Tongeren

Huis Te Koop in Tongeren

€438.500

LUXUEUS AFGEWERKT BEN-PENTHOUSE VAN 210m2 MET 4 SLK EN 2 TERASSEN OP WANDELAFSTAND VAN TONGEREN CENTRUM

Op de Blaarstraat 26 zal dit kleinschalig nieuwbouwproject "Vitus" gerealiseerd worden. Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Tongeren, waar u tal van gezellige drink- en eetgelegenheden, (antiek)markten, musea enzovoort kunt terugvinden. Geniet u graag van een mooie wandeling in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u. Het natuurgebied " de Kevie" bevindt zich letterlijk om de hoek. Verder bent u nog zeker van een goede bereikbaarheid via de E313 en E40. Het station van Tongeren, waar zowel treinen als bussen vertrekken, bevindt zich ook vlakbij.

Dit penthouse van 210m2 bevindt op de volledige bovenverdiepingen van deze residentie. Dit appartement bezorgt u bij uitstek een ruimtelijk gevoel. Zo heeft u een grote woonkamer met open keuken die u uitzicht geven op de groene tuin. Aansluitend bevinden zich zowel aan de voor als aan de achterzijde een ruim terras waardoor u kan genieten van de zon. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en ligbad en een berging. Deze woning heeft nog een volledige zolderverdieping van maar liefst 60m2 waar nog tal van mogelijkheden zijn. Verder heeft u ook toegang tot de gemeenschappelijke groene tuin die voorzien is van een fietsenberging en een gezellige petanquebaan. Ten slotte geniet de residentie ook van gemeenschappelijke staanplaatsen.


Het appartement beschikt over hoog isolerende beglazing, vloerverwarming en er worden zonnepanelen geplaatst. Er worden dus strenge isolatie- en ventilatietechnieken gehanteerd waardoor het appartement BEN (bijna energie neutraal) is. Dit brengt voor u als klant veel voordelen met zich mee. Verder geniet u ook van 6 % btw i.p.v. 21% indien u voldoet aan de voorwaarden.

Ziet u zichzelf al wonen in dit prachtig, kleinschalig nieuwbouwproject? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie op het nummer 011 30 50 50 of stuur een mail naar bjorn@immogroep5.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

S-58OZVAE-21

Vraagprijzen

19 Sep 2022€438.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu