Peeerweg 5, 3700 Tongeren

Huis Te Koop in Tongeren

€209.000


Deze leuke woning is gelegen in het rustige maar 'o' zo gezellige Vreren, op een boogscheut van de kerktoren en waar je volledig tot rust kan komen, in de nabije omgeving zijn alle winkel faciliteiten voorhanden. De woning heeft al een gedeelde renovatie ondergaan maar vraagt nog verdere afwerking , ideaal voor de handige harry's. De woning is gelegen op een niveauverschil zodoende er veel lichtinval binnen komt. De volledige gelijkvloerse verdieping en badkamer dienen nog verder afgewerkt te worden maar de structuur is reeds voorzien. U moet dit pand bezoeken om een beter beeld te krijgen. De toekomstige indeling van deze woning is voorzien als, inkomhal, open leefruimte met aansluitend de open keuken, bijkeuken, apart toilet, ontbijthoek/bureau die rechtstreekse toegang geeft naar de zijtuin. Op verdiep - badkamer (in te richten), 2 slaapkamers waarvan één met kleine berging/stockage of ideaal als dressing, doorloop naar de zolderverdieping die ingericht is als kamer met ingemaakte kasten.

De woning vraagt nog verder afwerking maar kan een zeer gezellige en charmante woning worden en volgens ieders budget af te werken. Mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen te voorzien op eigen terrein.
Interesse om de handen uit de mouwen te steken ? Meer info - Nico DI TARANTO - nico@altro-vastgoed.be of via www.altro-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

343 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€542

Pand Referentie

YWD1FGVK-UE1

168 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Nov 2022€209.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu