Ieperse Heerweg 72, 8820 Torhout

Huis in Torhout

€409.000



Op een landelijke ligging te Torhout, op een boogscheut van het centrum, station, diverse kleinhandelszaken alsook verbindingswegen,…bevindt zich deze alleenstaande woning, gelegen in een oase van rust en natuur. Deze eigendom werd ingeplant op een perceel van ca. 2200 m², met een prachtig verzicht over de omringende landerijen. Deze topper biedt een bewoonbare opp. van ca. 350 m²!

Gelijkvloers=We treden de woning binnen via de inkom met gastentoilet + vestiairekast. Aan de linkerzijde van de inkomhal, treffen we een ruime bureelruimte aan. De inkomhall biedt vervolgens aan de rechterzijde toegang tot de leefruimte. Deze laatste werd afgewerkt met een nastuurstenen vloertegel + kwaliteitsvolle schouwmantel met houtcassette, geniet veel lichtinval én is opgedeeld in zithoek + een eethoek. De woonkamer biedt rechtstreeks toegang tot het zonneterras via een schuifraam. Aansluitend bevindt zich een ruime leefkeuken, uitgerust met een kookplaat, dampkap, oven, vaatwas, koelkast, gootsteen + ruim aantal ingemaakte kasten. Verder beschikt het gelijkvloers over vier slaapkamers + een badkamer (ligbad, toilet, lavabomeubel). Tevens verleent het gelijkvloers toegang tot het zolderverdiep, via een valtrap.

Benedenverdiep=Aangrenzend aan de keuken, bereiken we de traphal. Deze laatste biedt toegang tot het benedenverdiep, hetgeen bestaat uit twee garage (plaats voor 3 auto’s) alsook een praktische berging/wasplaats.
Een grote troef van deze woning betreft de prachtig aangelegde, zonnige tuin!. De landerijen, die het domein omringen, bieden tevens een prachtig verzicht én een gevoel van rust en privacy.

Bouwtechnisch: cv op stookolie (2020), PVC ramen met dubbele beglazing + rolluiken, dakisolatie (16 cm MW), zonneboiler, regenwatervoorziening, ...

Kortom een idyllisch gelegen eigendom, waarbij de landelijke ligging én de ruime bewoningsoppervlakte, het exclusief karakter van deze woning bepalen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

239 kWh/m2

Pand Referentie

QN8I8RO92SO5

2212 m2

352 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Mar 2022€409.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu