3120 Tremelo

Huis Te Koop in Tremelo

€449.000

Mooi gerenoveerde open bebouwing in een rustige straat op een terrein van 1.416 m2 met 3 slaapkamers.
Via de oprit met houten poort, toegang naar een woning met een open structuur. Inkom, praktisch ingerichte keuken met een aparte eetplaats die uitkijkt op de grote tuin. Berging voor wasmachine en droogkast en apart toilet. Groot, gezellig salon met bureauhoek.
Op het gelijkvloers is een grote badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet. De ruimte welke als bureau kan worden ingericht of aangepast als grote aparte inkom leidt naar de verdieping waar een grote slaapkamer en 2 kleine slaapkamers prachtig zijn afgewerkt met ingemaakte kasten. De zolder ruimte met mezaninne voor stockage is nu voorzien van een toilet maar kan nog worden uitgebreid naar een extra bureau of 2
e
badkamer.
Aanpalend aan de woning is een grote berging die kan omgevormd worden naar een extra bureauruimte of professionele invulling. Mits de buitenruimte, terras, oprit en tuin even aan te pakken wordt het huis omgeven door een geweldige groene zone.
Achteraan in de tuin is alvast een heel leuk tuinhuis en een speeltuig.
Parkeermogelijkheid voor meerdere wagens. Het pand is zeer rustig gelegen maar toch kortbij de levende dorpskern, winkels en scholen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

471 kWh/m2

Pand Referentie

AHOBIKQ5RES7

1416 m2

164 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022--

12 Jan 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu