Sint Pieterstraat 11, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€255.000

Deze charmante arbeiderswoning, is een ideale starterswoning en niet met slechts 1 slaapkamer zoals vele anderen. Zeer vlot bereikbaar vanuit de Ring rond Turnhout maar evenzeer te voet op een boogscheut van het centrum van Turnhout. Tevens vlakbij de Vaart van Turnhout wat veel wandel- en fietsmogelijkheden geeft. De straat is super rustig aangezien het een zijstraatje is en dus geen verbindingsweg. Kinderen spelen er zelfs op straat ;-).

De woning bestaat uit een gelijkvloers, een bovenverdieping en een zolderverdieping en is helemaal opgefrist en gerenoveerd volgens noodzakelijk comfort.

Op het gelijkvloers is er de ruime leefruimte verlengd met een open keuken met aansluitend het tuintje/ terras. Tevens ook de badkamer met dubbele spoelbak, inloopdouche en toilet. Op het terras geniet je 's middags al van zon.

Vanuit de keuken kan je ook de wasplaats/berging bereiken. Hier is er ook toegang tot een klein keldertje voor extra berging. Het dak boven de keuken werd volledig vernieuwd met extra isolatie ter energiebesparing.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers. 1 grote kamer, 1 mediumgrote slaapkamer en 1 kleinere kamer of bureau met een ingebouwde kastruimte en afgesloten met een handige schuifdeur.

De zolderverdieping is nog in originele maar heel goede staat, weliswaar opgedeeld in een bergzolder en een speelzolder of hobbyruimte waarbij de schuine plafonds wel zijn afgewerkt met houtwerk.

In de woning zijn moderne glasgordijn panelen en ook nachtgordijnen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€267

Pand Referentie

V76MZ4HK2YGE

130 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€255.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu