Patersstraat 111, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€229.000

Unieke woning met twee slaapkamers, twee keukens, voormalige handelsruimte en bijhorende koer op centrale ligging te Turnhout! EPC = 686 kWh/m².

Ligging:pal in het centrum van Turnhout, vlakbij alle winkels én de grote markt!

Indeling: inkom, voormalige handelsruimte, tussenruimte, keuken, badkamer. Verdieping 1 met woonkamer en keuken. Verdieping 2 met twee slaapkamers en hobbykamer.

Omschrijving: de woning in kwestie diende voormalig als handelspand met aanhorende privéwoonst. Op deze manier kunnen we de twee keukens en de unieke indeling verklaren.

Als u de woning betreedt via de inkomhal, kan u aan uw rechterzijde de voormalige handelsruimte terugvinden. Deze geniet van veel lichtinval door de grote raam die uitgeeft op de straat en vroeger gebruikt werd als 'etalage'. Naast de handelsruimte is er op het gelijkvloers een keuken voorzien die te bereiken is via een tussenruimte. De keuken en aanhorende tussenruimte werden gebruiktdoor het personeel, zodat deze de privé van de voormalige bewoners niet hoefden te betreden. Overigens is er ook nog de mogelijkheid om buiten te vertoeven op de koer met een oppervlakte van zo'n 12 m².

De voormalige privéwoonst, welke zich bevindt op de eerste verdieping, betreedt u vanaf het moment dat u de trap op gaat. Zowel de leefruimte als de keuken zijn voorzien van de nodige raampartijen zodat er veel natuurlijk licht binnenvalt. De keuken isvolledig geïnstalleerd met als aanwezige apparatuur:een combi-oven, gasvuur, ingebouwde koelkast, dubbele spoelbak en vaatwasmachine. Naast de keuken en leefruimte hebben we ook nog de badkamer die voorzien is van een douche in bad, toilet en lavabo.

De bovenste verdieping biedt plaats aan de twee slaapkamers, waarvan één grote en één kleinere. Naast detwee slaapkamers is er ook nog een voormalige hobbykamer voorzien, die makkelijk als derde slaapkamer gebruikt kan worden.

EPC = 686 kWh/m².

Bijzonder informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€881

Pand Referentie

2PCBHIA9SOUH

91 m2

224 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Jan 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu