Rivierstraat 104, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€285.000

Ruime woning met 3 slaapkamers op perceel van 486m²
Ligging:
De woning is zeer rustig gelegen binnen de ring van Turnhout. Op fietsafstand bevindt u zich in het centrum met alle faciliteiten nabij zoals supermarkten, openbaar vervoer, winkels, ...
Indeling:
- Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, bureau, badkamer, woonkamer, keuken en berging.
- Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer
- Tweede verdieping: zolderkamer ingericht als slaapkamer

Omschrijving:
We betreden de woning via een centrale inkomhal die leidt naar de verschillende ruimtes. Eerst komen we toe in een ruimte die gebruikt kan worden als bureau. Aan de andere kant is er een badkamer met toilet, douche en een wastafel. Daarnaast bevindt zich de leefruimte en de keuken die uitgerust is met elektrische kookplaat, dampkap, koelkast en een vaatwasser. In de leefruimte is er ook een toegang naar de kelder. De leefruimte leidt tot slot naar de wasplaats en berging, van hieruit bereiken we de ruime tuin.
Op de eerste verdieping zijn er verder twee ruime slaapkamers en een badkamer ingericht met ligbad en toilet.Tot slot bevindt er zich op de 2de verdieping een grote zolderkamer die ingericht is als slaapkamer en met een eigen wastafel.
Kortom, ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning met tuin, binnen de ring van Turnhout!Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

566 kWh/m2

Pand Referentie

-2GGNATL388K

486 m2

159 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€285.000

14 Oct 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu