Zegeplein 16-18, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€349.000

Volledig verhuurd opbrengsteigendom bestaande uit een gelijkvloerse, commerciële ruimte (circa 30 m²), kelder, en een bovenliggende triplex appartement (circa 110m²) met 3 slaapkamers. Toplocatie aan het Zegeplein in Turnhout: Vlakbij de Grote Markt, winkelstraten en verschillende parkings. Bruto rendement van 4%.

Gelijkvloers - commerciële ruimte
De commerciële ruimte geniet van erg veel natuurlijk daglicht dankzij de grote etalage. De winkel bestaat uit een grote, open ruimte (+/- 39m²), kitchenette, een toilet met handenwasser, terras en een kelderruimte. 

Gelijkvloerse verdieping - appartement
Aparte toegang op de gelijkvloerse verdieping. In de toegangshal heeft u de mogelijkheid om fietsen en vuilbakken te plaatsen. 

Eerste verdieping - appartement 
Ruime woonkamer met zicht op de Grote Markt. Aansluitend heeft u de keuken met kwaliteitsvolle inbouwtoestellen van Bosch (vaatwasser, keramische kookplaat, oven, etc.). Via de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het terras en de berging. Op de eerste verdieping heeft u een apart gastentoilet.  

Tweede verdieping - appartement 
Op de tweede verdieping heeft u 2 volwaardige slaapkamers (11,21 m² en 8,37m²), een badkamer met ligbad en dubbele wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

Derde verdieping - appartement
De 3e verdieping is te bereiken via een vaste trap en telt 1 slaapkamer (8,37m²), apart toilet op de nachthal en een grote open ruimte die momenteel wordt gebruikt als 4e slaapkamer (17,28m²) maar dit kan eveneens dienst doen als speel/hobbykamer of bureau. 

Het appartement is verhuurd (woninghuur) sinds december 2021 aan: € 560/ maand. 
De commerciële ruimte is verhuurd (handelshuur) sinds april 2021 met een huidige huurprijs van € 590/maand. Dit betekent een bruto investeringsrendement van 4,00%. 

Bijzonderheden:
- Toplocatie in het centrum van Turnhout
- Kelder
- Aparte verwarmingsinstallaties en aparte meters voor de nutsvoorzieningen
- De buitengevel werd recent volledig gereinigd

Neem zeker al eens een kijkje in dit eigendom via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3419

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.347

Pand Referentie

KDGZK7ND-2JZ

45 m2

138 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Oct 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu