Warmoespad 2, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€499.000

Ligging: rustige ligging in een kindvriendelijke verkaveling met voldoende parkeermogelijkheden in het centrum van Turnhout.

Omschrijving:
Deze strakke moderne half-open bebouwing (bj 2012) is voorzien van energiezuinige installaties (ventilatie D, HR+ begl, isolatie, CV aardgas, zonnepanelen) en beschikt over een gunstige EPC-waarde (24kWh/m²). De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met ingebouwde vestiairekast dewelke toegang geeft tot de trap, het toilet en de leefruimte via de prachtige smeedijzeren deur. De leefruimte is een open ruimte met hoge plafonds en ingedeeld in een zithoek, eetgedeelte en een open keuken met eiland dewelke voorzien is van alle nodige toestellen. De zithoek en het eetgedeelte zijn voorzien van een parketvloer. Op de eerste verdieping treffen we via de lichtrijke nachthal 5 ruime slaapkamers, een technische ruimte en de ruime badkamer dewelke voorzien is van zowel ligbad als inloopdouche, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.
De woning is gelegen op een perceel van ca. 262m² en beschikt over een volledig aangelegd terras en een verwarmd zwembad. Garage met elektrische poort en buitenparking aanwezig (met laadpaal).

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

24 kWh/m2

Pand Referentie

JY7A6PJJ3E4U

262,00 m2

210,00 m2

Vraagprijzen

26 Dec 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu