Sint Antoniusstraat 15, 3631 Uikhoven

Huis Te Koop in Uikhoven

€259.000

Gelegen in het groene Uikhoven, vlakbij de Maas vindt u op de Sint Antoniusstraat deze leuke, vrijstaande woning. Uikhoven is een deelgemeente van Maasmechelen en een toplocatie voor wie opzoek is naar een combinatie van rust, natuur en toch een vlotte bereikbaarheid. Samen genieten van een wandeling langs de Maas, een avontuurlijke kajaktocht, een namiddagje shoppen in Maasmechelen Village of een lekker hapje en drankje in één van de vele horecazaken. Het kan allemaal! 

De woning heeft een totale oppervlakte van ongeveer 10 are. Mits wat opknapwerken kunt u deze woning met veel mogelijkheden omtoveren tot uw droomwoning. De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning, hiermee betreedt u de inkomhal. Aan uw rechterzijde heeft u toegang tot de leefruimte waar u gezellig kan vertoeven. Aan de linkerkant treft u de ruime keuken waar u zeker en vast voldoende plaats heeft voor een uitgeruste keuken met kookeiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de veranda, met uitzicht op de tuin en twee bergruimtes. Eén van de bergruimtes kan eventueel omgetoverd worden tot een bureau of een andere soort ruimte. Op het onderverdiep is er tevens een apart toilet en badkamer voorzien. 

Wanneer u de trap naar boven neemt, komt u terecht in de nachthal. Welke toegang biedt tot drie slaapkamers en een tweede toilet. 

Buiten is er plaats voor meerdere auto's welke geparkeerd kunnen worden in de garage, onder de carport of op de oprit zelf. Het eerste gedeelte van de tuin, zichtbaar vanuit de keuken en veranda, is aangelegd met klinkers en gazon. Een ideaal stukje waar de kinderen fijn kunnen spelen of de huisdieren zich kunnen uitleven onder een toeziend oog. Verder naar achter bevindt zich ook een aanzienlijk stuk tuin. Deze kan u volledig naar eigen behoeven benutten. 

| BIJZONDERHEDEN |

Gelegen in een groen gebied, vlakbij de Maas met vlotte bereikbaarheid
Ruime gezinswoning met veel potentie
Grote, groen tuin met voldoende parkeergelegenheid


Ziet u zichzelf wonen in het gezellig Uikhoven? Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan snel via het nummer 089 23 44 22 of per mail via info@immoverslegers.be!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

PF-M9UFRISI3

Vraagprijzen

20 Oct 2022€259.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu