Schoorbroekstraat 64, 3806 Velm

Huis in Velm

€225.000

In het landelijke Velm is het rustig en aangenaam wonen, zoveel is zeker. De deelgemeente van Sint-Truiden draagt niet voor niets de titel “het warmste dorp”. De gemoedelijke dorpsmentaliteit en de groene omgeving zijn ontegensprekelijk sterke troeven. In de gezellige Schoorbroekstraat bevindt zich ter hoogte van het nummer 64 deze ruime half open bebouwing.
In Velm is alles wat men nodig heeft. Een bakker, een buurtwinkel, een apotheek en een dokter zijn allemaal op een boogscheut verwijderd. Tegelijkertijd is het niet ver gelegen van het centrum van Sint-Truiden, Landen, etc.

De woning werd in 1961 gebouwd en dit zoals het de regels van de kunst betaamt. Achter de façade van de half-open bebouwing schuilt een grote gezinswoning. Deze woning telt maar liefst vijf slaapkamers.

Gelijkvloers krijgen we vanuit de inkomhal toegang tot de ruime leefruimte, de eetkamer en de keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime berg- en wasplaats. Bovendien is er op het gelijkvloers nog een badkamer en zijn er twee wc’s.
Wat meteen opvalt als men de leefruimte betreedt, is het gevoel van ruimte. Zowel de leefruimte als de keuken worden door zonlicht overgoten. Vanuit de keuken geniet men van een prachtig uitzicht over de tuin, die meer dan 10 are groot en zuidoostelijk georiënteerd is.

Op de bovenverdieping bevinden zich vijf slaapkamers en een kleine badkamer. De zolderverdieping is niet ingericht, maar biedt zeker nog mogelijkheden.

Nog even al de troeven op een rijtje:

•Degelijke constructie
•Vijf slaapkamers
•Grote, zuid-oostgeoriënteerde tuin
•Landelijk wonen, nabij het centrum

Heeft u vragen, of wenst u de woning graag te bezichtigen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

654 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€671

Pand Referentie

U1ELGY07O43D

1104 m2

180 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Oct 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu