Lindestraat 57, 9620 Velzeke-Ruddershove

Huis Te Koop in Velzeke-Ruddershove

€329.000

!!VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom is gelegen in het immer rustige Velzeke en is omgeven door groen. Er zijn tal van mooie wandelroutes in de buurt. De Provinciebaan met allerlei winkels (bakkerij, supermarkt, kapper, apotheek,...) is vlakbij en geeft een vlotte verbinding richting Oudenaarde en Aalst, het centrum van Zottegem is op een vijftal minuten rijden.
De woning met bijgebouw en 'binnenkoer' dateert van de jaren 1850. Tussen 2005 en 2016 werden deze volledig onder handen genomen en voldoet zo aan alle hedendaags wooncomfort. Er zijn nog enkele authentieke elementen aanwezig welke bijdragen tot de hoevestijl en het charmante karakter van de woning.
Indeling woning: Inkom, woonkamer met zicht/toegang tot de binnenkoer en tuin, ingerichte keuken met aangrenzende berging/wasplaats, zeer grote slaapkamer (of bureau/hobbykamer), badkamer en een inpandige garage. Boven is er een nachthal en een lange gang met inbouwkasten, drie slaapkamers en een zolder (mits afwerking eventueel een extra slaapkamer). Kelder aanwezig.
Er is een groot bijgebouw welke momenteel dienst doet als werkplaats/opslagplaats met een grote zolder en een toilet. Daarnaast is er nog een tweede garage aanwezig (houtconstructie).
Zeer gezellige binnenkoer en tuin waar het aangenaam vertoeven is.
DE PERFECT INSTAPKLARE WONING VOOR WIE HOUDT VAN CHARME EN RUST!!
CV op aardgas (2020), houten ramen met dubbele beglazing, dakisolatie aanwezig, nieuw dak op bijgebouw.
EPC: 337 kWh/(m²/jaar), energielabel D. Asbestveilig. Woongebied met landelijk karakter, Geen vergunning, verkavelingsvergunning uitgereikt, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

337 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€666

Pand Referentie

FE4LGE4ZDT-W

219 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu