Beukenhofstraat 24A-Lot-4, 8570 Vichte

Huis Te Koop in Vichte

€310.000

Deze woning behoort bij een nieuwbouwproject van 4 nieuwbouwwoningen. Het project zal afgewerkt zijn in het voorjaar van 2024. De woning wordt verkocht onder de wetgeving van de wet Breyne en is onderworpen aan het verlaagd BTW-tarief van 6 % onder voorwaarden.

De woning is gunstig gelegen in het centrum van Vichte. Op enkele minuten rijden bevindt zich ook de oprit van de E17.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime, gezellige woonkamer. De moderne keuken wordt voorzien van een koelkast met vriesvak, dampkap, inductie kookplaat, heteluchtoven en vaatwasmachine. Door middel van het eiland die kan fungeren als gezellige ontbijthoek, creëert men een leuke connectie met de bijhorende eethoek. Er bevinden zich op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een douche, ligbad en dubbele lavabo. Op de zolderverdieping bevindt zich de grootste slaapkamer. Deze worden telkens afgewerkt met een vloerbekleding in laminaat.
De tuin en het terras worden volledig afgewerkt, deze wordt ter hoogte van het terras voorzien van een scheidingswand in hout en zal verder omheind worden door staaldraad met een afsluitbaar toegangspoortje achteraan.

De woning is uitgerust met een private carport alsook een regenwaterput van 10000l is voorzien.

Deze woning in moderne architectuur is praktisch ingericht op maat van jouw gezin. De afwerking van dak, gevel en schrijnwerk vormt een warm en harmonieus geheel. Kortom deze woning heeft alles om er een gezellige en fijne thuis van te maken.

De totale bewoonbare oppervlakte van de woning is 135 m2 op een perceel van 189 m2.

Interesse in deze nieuwbouwwoning? Aarzel niet ons te contacteren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

9LSM-O79EAU8

189 m2

135 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Oct 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu