Eikhoekstraat 23, 8640 Vleteren

Huis Te Koop in Vleteren

Omschrijving Luxueuze moderne villa op 1,34HA met zwembad en landelijke zichten. Deze prachtige moderne villa is als volgt ingedeeld:
Via de inkomhal, die beschikt over een gastentoilet en bergruimte gaat u verder richting de woonkamer voorzien van een gashaard. Hier geniet u van veel natuurlijk lichtinval door de prachtige raampartijen met zicht op de tuin. Aanpalend is een volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats ( frigo, oven, microgolf, stoomoven, koffiemachine, inductie kookplaat, dampkap, vaatwas). Daarnaast is een zeer ruime veranda met zicht op het terras, tuin en zwembad. Verder kan u op de benedenverdieping de achterkeuken, wasplaats met toilet en douche, ruime garage met automatische poort, slaapkamer met dressing en aansluitende badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel, stoomdouche en infraroodcabine terugvinden.

Op de eerste verdieping komt u terecht in een ruime nachthal, deze biedt toegang tot een open lichtrijke bureauruimte, 4 ruime slaapkamers, 1 kleine slaapkamer/bergruimte en een badkamer met bad, douche, lavabomeubel en toilet.

Buiten is een prachtige volledig afgesloten, aangelegde tuin met verschillende terrassen, zwembad, sauna en vijver en aanpalende weide.
Vooraan is een ruime oprit en carport voor twee wagens.

- bouwjaar 2002
- beneden vloerverwarming
- boven CV op aardgas
- zonnepanelen (66 stuks) + batterij 7,68 kWh
- steenput + regenwaterput 10.000 liter
- mogelijkheid tot aankoop aanpalende landbrouwgrond (47are)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

94 kWh/m2

Pand Referentie

TLAAIPXGA3WZ

13.412 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu