Lepelstraat 51, 2290 Vorselaar

Huis Te Koop in Vorselaar

€259.000

Te vernieuwen woning met o.a. 3 slpk en ruime garage op 697m². Zuid(-oostelijk) gericht perceel met vrij zicht op achtergelegen agrarisch gebied (!) op slechts 300 meter van centrum Vorselaar (!).Plat dak vernieuwd en geïsoleerd (2011).EPC: F 623 kWh/m².

Ligging:Op slechts 300m van centrum Vorselaar geniet je van een erg centrale locatie in combinatie met een grote tuin met vrij zicht (agrarisch gebied met ecologisch belang) achteraan het perceel met uniek zicht op de weien. Alle faciliteiten vlakbij met een vlotte verbinding naar omliggende dorpen/stad.
Indeling: -1:kelder0:inkomhal, living, eetkamer, keuken met badkamergedeelte, apart toilet, veranda, technische ruimte+1:3 slaapkamers Zolderruimte.Buiten:garage, bergruimte.

Beschrijving:Via de ruime inkomhal met brede doorgang is er onmiddelijke verbinding naar zowel de leefruimte als de eetkamer. De eetkamer biedt toegang tot een droge en ruime kelder. Meteen achter de eetkamer is de keuken voorzien. Hetconnecterenvan de eetkamer met keuken zou hier een prachtige leefkeuken mogelijk maken met zicht op de tuin en het achtergelegen groen.Zijdelings is de keuken voorzien van een lichtrijke verandakamer. Verder vind je achteraan nog een apart toilet terug alsook een douchevoorziening. Echter biedt de 3de slaapkamer op de verdieping ook mogelijkheid tot hetcreërenvan een badkamer.Opde verdieping zijn er daarnaast nog 2 andere ruime slaapkamers vanbeiden 15,3 m².
De brede overloop biedt de mogelijkheid tot het voorzien van een vaste trap tot de zolderverdieping. Momenteel is deze toegankelijk via een zolderluik met trap. De zolderverdieping biedt nog veel ruimte voor bv. een masterbedroom/2 extra kamers.

Buiten beschik je over een ruime garage (23,5m²) en een bijkomende technische ruimte.
Een tuinberging is ook voorzien maar kan ook ruimte maken om zo een uitzonderlijk open zicht te voorzien naar al het achtergelegen groen en de ruime tuin.

Rolluiken aanwezig. Plat dak vernieuwd en geïsoleerd(2011). Zadeldak ook voorzien van isolatie. Verwarming op stookolie. Gasaansluitingreeds aanwezig.Vlakbij centrum Vorselaar. Vrij zicht op achtergelegen agrarisch gebied.

Bijzondere informatieplicht: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke/bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), gn voorkooprecht (Gvkr), gn verkavelingsvergunning (Gvv).
Graag wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€751

Pand Referentie

YNFJAW6OFBHF

697 m2

186 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Nov 2022€259.000

18 Sep 2022€274.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu