Dennenlaan 13, 2290 Vorselaar

Huis Te Koop in Vorselaar

€749.000

Erg ruime, moderne villa met zeer hoogwaardige afwerking op 1.063 m². 4 slaapkamers en volledige onderkeldering (150m²!). Vlakbij centrum Vorselaar omringd door bosgebied. EPC: 194 kWh/m². Volledig voorzien van maatwerk.
Ligging
Erg interessante locatie op slechts 900 meter van hartje Vorselaar met vlotte verbinding naar de omliggende dorpen/stad/station. Ook het sportcentrum is vlakbij. Achteraan volledig omgeven door bosgebied en grenzend aan het prachtige Kasteeldomein van Vorselaar met het unieke Kasteel Borrekens op slechts 5 minuten. Wandel- en fietsomgeving vlakbij de deur. Woning volledig gebouwd in functie van de oriëntatie.
Indeling
-1:volledige onderkeldering met fietsenberging, dubbele garage, tuinberging, technische ruimte, provisiekamer, keldersas, werkhuis/hobbyruimte en ingerichte hobbykamer.
0:inkom met vide, leefruimte met zonneterras, bureel, eethoek met open keuken, inkomhal, wasplaats, badkamer, toilet.
1:overloop met nachthal, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer, master bedroom met douchekamer en privaat terras.

Beschrijving
Deze architecturaal zeer doordachte woning kom je binnen via delichtrijke en metershoge inkomhal. De glasdeur geeft toegang tot de leefruimte op parketvloer die geniet van een volledige glaswand met zicht op het unieke zonneterras. Dankzij de hogere ligging geniet je van privacy en een erg rustig karakter t.o.v. de straat. Het zonneterras is bovendien verbonden met een loopbrug die uitkomt op het terras met tuin. Het halfopen op maat gemaakte bureel connecteert met de leefruimte maar geeft je toch het nodige aparte karakter. Via een kleine tussentrap met dubbelwandige gashaard kom je terecht in de eetruimte met open keuken, die volledig voorzien is van glas en open zicht naar de tuin. De zeer kwalitatieve keuken met eiland is volledig uitgerust met alle comfort. Via de keuken is er toegang naar de kelderverdieping. Verder is er nog een achterinkom, ruime wasplaats, badkamer en apart toilet.Deverdieping van de woning beschikt aan de voorzijdeover 3 ruime slaapkamers die dankzij het ontwerp van de woning genieten van een uitzonderlijke hoogte en veel lichtinval. Het aanwezige maatwerk zijn dan ook volledig hierop aangepast. De achterzijde van de woning biedt plaats voor een ruime badkamer met bad en op maat gemaakte wandmeubels en apart toilet. Verder is er nog een master bedroom voorzien van een privaat buitenterras, eigen douchekamer en erg hoge dressingkast.
De volledige onderkeldering is dankzij het ontwerp simpelweg via de garage te betreden en connecteert onmiddellijk met het woongedeelte.
Hier vind je naast ruimte voor een tiental fietsen, ook een erg ruime, dubbele garage en tuinberging. Ook een technische ruimte en koele berging vinden hier hun plek. Ten slotte beschik je hier zelfs nog over een hobbyruimte (14m²) en een ingerichte ontspanningsruimte (32m²) die erg veel mogelijkheden biedt.
De ruime tuin met tweede terras geniet van een erg unieke en bosrijke omgeving dankzij het volledig omgeven groen. Bovendien geniet je hier van alle privacy en rust in het midden van het dorp.
Vloerverwarming(gelijkvloers). Kastenmaatwerk doorheen heel de woning. Optimaal onderhoud. Kwalitatieve materialen. Architecturale doordachtheid.Optimale connectievan de leefruimtes.

Bijzondere infoplicht:omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

93UKACUDHGQS

1063 m2

353 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Sep 2022€749.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu