Speltstraat 20, 2350 Vosselaar

Huis in Vosselaar

€475.000

Prachtige woning gelegen in een zeer kindvriendelijke straat, nabij het centrum van Vosselaar met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, E34 en het centrum met alle voorzieningen.

In deze rustige verkaveling in Vosselaar vinden we deze een woning met een bewoonbare oppervlakte van circa 300m² en is met zijn 3 slaapkamers, polyvalente zolder én een grote garage, momenteel ingericht als studio, een perfecte gezinswoning!
In de mooie en ruime woonkamer van maar liefst 70m² geniet je van veel natuurlijk licht. Net zoals de woonkamer heeft ook de keuken die functioneel en praktisch werd ingedeeld een aanzienlijke oppervlakte. Aansluitend aan de keuken is er een aparte koele berging waar je je inkopen kan stockeren.
De ruime badkamer is achteraan de woning gepositioneerd en bestaat uit een ligbad, wc, douche & wastafel.
Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog drie slaapkamers terug, waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing. Wil je graag een bureau, praktijkruimte of misschien wel extra slaapkamers? Dan heb je de mogelijkheid om de polyvalente zolder van 150m² in te richten tot een functionele ruimte. Deze is vlot toegankelijk via de vaste trap.

Deze woning biedt veel potentieel aan. Een aangename verassing vinden we in het bijgebouw in de tuin. Hier betreden we eerder een ingerichte studio met keuken, leefruimte en één slaapkamer! Deze kan mits opfrissing behouden worden of je kan het transformeren tot een hobbyruimte / garage. Alle voorzieningen zijn aanwezig om van deze ruimte te maken wat je maar wenst!

Deze charmante open bebouwing komt met een aangenaam zonneterras, een vrijstaande garage en een mooi tuinaandeel.

De Speltstraat is een zeer rustige en straat in het hartje van Vosselaar. Alles wat je dagelijks nodig hebt zoals supermarkt, apotheek, de basisschool, jeugdbeweging en tal van sportclubs vind je op een steenworp afstand van je woning. De Konijnenberg & Grotenhoutbos zorgen voor adembenemende decors vlakbij huis.
Troeven:
- Deze woning biedt mogelijkheden voor mindervalide personen.
- zorgwoning

Heeft dit gezellig huis met veel potentieel je hart gestolen?
We helpen je graag verder.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

357 kWh/m2

Pand Referentie

O4JPQN22618M

823,00 m2

300,00 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

15 Aug 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu