Wielewaalstraat 7, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€565.000

IN OPTIE 

Schitterend gelegen, deels te renoveren villa in moderne stijl met onder meer 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage, dubbele carport, en aangelegde Zuid-West tuin met verwarmd buitenzwembad. Dit alles op een hoekperceel van 1.423m², gelegen in de rustige Wielewaalstraat. Vlakbij alle voorzieningen in zowel Vosselaar als Turnhout ! 

Gelijkvloerse verdieping
Inkomhal met gastentoilet en garderobe. Riante leefruimte van ca. 100m², opgedeeld in een woonkamer met open haard, eetkamer en een aparte zitkamer of bureau met bibliotheekkasten en open haard. De keuken is uitgerust met een oven, microgolfoven en vaatwas. Aansluitend een praktische berging / wasplaats met deur naar de tuin. Garage (22m²) met automatische poort en trap naar de bergzolder. 

De hoofdslaapkamer (25m²) bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, en heeft een ensuite dressing en badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. 

Eerste verdieping
Hier zijn nogmaals 2 volwaardige slaapkamers (16m² en 13m²) en een 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. De grootste slaapkamer geeft toegang, via een gang, tot de zolder (ca. 77m²) in 2 compartimenten. 

Buitengebeuren
De tuin is aangelegd, biedt volledige privacy en is ideaal georiënteerd op het Zuid-Westen. Er zijn meerdere zonneterrassen, een overdekt terras, en gezellige patio met doorgang naar de tuin. Tot slot een verwarmd buitenzwembad met automatisch roldek en een houten bijgebouw, opgedeeld in een tuinberging en poolhouse met douche, toilet en kleedruimte. 

Bijzonderheden:
- Kelder in 2 compartimenten: CV-ruimte van 3m² en berging van 10m². Voor het overige kruipkelder
- Centrale verwarming op stookolie (ondergrondse tank onder de carport) met radiatoren en convectoren 
- Aardgasaansluiting aanwezig in de straat 
- Waterontharder
- Alarm
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing 
- Automatische zonneluifel 

Neem een kijkje doorheen deze woning via de interactieve plannen: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3348

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

462 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.359

Pand Referentie

F-WUPNZH3WJA

1423 m2

360 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Aug 2022€565.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu