Hoortverten 24, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€399.000

Deze eigentijdse vrijstaande villa bevindt zich op een ruim, centraal en rustig gelegen perceel op een steenworp van het gezellige centrum van Vosselaar.

Inkomhal met gastentoilet voorzien van handenwasser en naastgelegen bureauruimte. Rechthoekige ruime woonkamer die zicht op de aangelegde tuin geeft en toegang tot het overdekte terras geeft middels de schuifraam. Ingerichte keuken voorzien van koelvries combi, oven, afwasmachine, keramisch kookvuur, dampkap, dubbele wastafel en een gezellige ontbijthoek. Achter de keuken is een halletje dat naar de achtertuin uitgeeft.

Met de vaste trap in de inkomhal komt u op de slaapverdieping. Aan deze ruimtelijke overloop liggen 3 ruime slaapkamers, een apart toilet, wasplaats en een badkamer. De badkamer heeft een ligbad, douche en een wastafel in een net meubel. De zolder is nu bereikbaar via een vlizo trap en is volledig afgewerkt als extra slaapverdieping en herbergt 2 extra kamers. Er is mogelijkheid om een vaste trap te voorzien om deze makkelijker toegankelijk te maken.

Buitengebeuren
In de achtertuin, waar een mooi, centraal geplaatste Japanse Esdoorn staat is tevens het polyvalente bijgebouw geplaatst. Dit gebouw is ca 120m² groot en herbergt een garage, bergplaats, en ruimtes die mits een opfrissing ideaal zouden zijn als extra logeervertrekken. Hier is ook gasaansluiting, stroom en water aanwezig. Momenteel is er een gaskachel aanwezig evenals een sanitaire ruimte en een kitchenette.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

IROPLSRKPT8X

180 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Oct 2022€399.000

31 Aug 2022€419.000

Menu