Hoberg 8, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€1.090.000

Ruime villa gelegen in doodlopende straat nabij autostrade E34 en Beerse centrum
BeschrijvingPrachtige moderne villa gelegen in een bosrijke omgeving nabij autostrade E34 op 20 km van de Nederlandse grens en 2 km van het centrum te Beerse. Deze split level woning werd in 1998 totaal gerenoveerd en in 2016 volledig geüpdatet. De villa biedt u o.a. 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen terras dat uitkijkt op de tuin, 2 badkamers, garage, ruime lichtrijke leefruimte, mooi aangelegde tuin met zwembad, poolhouse en buitenbar,... . Gelegen op een perceel van ca. 3480m².
Indeling:
GELIJKVLOERS:De centraal gelegen inkomhal met vestiaire en gastentoilet geeft doorgang naar een ruime lichtrijke leefruimte met haard en prachtig uitzicht op de volledig aangelegde zuid gerichte tuin met zwembad, pool house en tuinbar en carport met 2 stpl. Verder beschikt deze etage over een gezellige bar met bergruimte, een volledig ingerichte keuken met berging, een tweede toilet en wasplaats. De woning beschikt over twee ruime garages die doorgang geven naar het kelderverdiep. Hier vinden wij een ruime polyvalente kamer. Door de split level opbouw kan deze ruimte omgevormd worden tot een extra slaapkamer, bureau of eigen ingeving. Ook hier is natuurlijke lichtinval aanwezig.
VERDIEP:Op het eerste verdiep bevinden zich drie slaapkamer met 2 aanpalende badkamers. De master bedroom beschikt over een eigen terras dat uitkijkt over de tuin.
Bijzonderheden-Volledig omheinde tuin met zwembad, poolhouse (toilet en douche), tuinbar en carport (2 stpl)- Zeer rustig en bosrijk gelegen in een doodlopende straat.- 20 km van de Nederlandse grens en 2 km van het centrum te Beerse.- Perfect onderhouden.- Luxueus afgewerkt.- Bekijk alvast deze eerste impressie via deze film op Youtube. https://youtu.be/XK8U4iBJwpk

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

235 kWh/m2

Pand Referentie

TCP5Z-5SPRCM

3171 m2

575 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€1.090.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu