Bokkenstraat 20, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€399.000

Recente gezinswoning met inpandige garage, 3 slaapkamers en gezellige tuin in een doodlopende straat. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, vlakbij het centrum van Vosselaar. EPC: 79 kWh/m² label A. Elektriciteit conform!

Ligging:Op wandelafstand van hartje Vosselaar kom je thuis in deze recente gezinswoning. Gelegen in een kindvriendelijke verkaveling waar je geniet van alle rust en tegelijk een centrale uitvalsbasis. De woning bevindt zich aan het einde van een doodlopende straat. De nabij gelegen invalswegen zorgen voor een onmiddellijke en vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten/steden.

Indeling: 0:Inkomhal, apart toilet, woonkamer, zithoek, keuken, wasplaats, speelhoek en ruime eetkamer. Inpandige garage. +1Nachthal, 3 ruime slaapkamers en badkamer met douche en bad, toilet, wastafel en ingemaakt kastwerk. Buiten: groot terras, tuin met tuinberging en overdekte fietsberging met plaats voor vuilbakken.

Beschrijving: Deze prachtige gezinswoning (2010) biedt alle ruimte en de nodige rust in een doodlopende straat. Vooraan de woning beschik je over een voortuin en extra autostaanplaats. Binnenkomen doe je in een hal met apart gastentoilet, aansluitend bevindt zich de woonkamer met nog een aparte gezellige zithoek met gashaard. Een hoogstaand afgewerkte open keuken die uitgerust is met een kookeiland, vaatwasser, dubbele spoelbak, Amerikaanse ijskast, oven en microgolfoven. Aansluitendde handig ingerichte wasplaats en inpandige garage. De extra aanbouw biedt een zee van ruimte en geeft plaats aan de eetkamer en speelhoek, hier kan je genieten van het zicht op het terras en gezellige tuin. Aan natuurlijke lichtinval alvast geen gebrek. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een ruime badkamer met aparte douche, ligbad en toilet. De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind en beschikt over een groot overdekt terras. Als de kinderen zijn uitgespeeld in de tuin, kunnen ze zich ook nog uitleven in de rustige, doodlopende straat.

Het betreft een prima onderhouden woning die voldoet aan de hedendaagse isolatie-normen. Conforme elektriciteit. EPC: 79 kWh/m² (A label). 18 Zonnepanelen voorzien. Kindvriendelijke omgeving!

Plan alvast uw kijkmoment in via onze website!

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

K6TUF7CI0CGC

330 m2

179 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

30 Oct 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu