Oudstrijderslaan 27, 2350 Vosselaar

Huis Te Koop in Vosselaar

€499.000

Vrijstaande laagbouw woning met uitbreidingsmogelijkheden op 1337 m²

Locatie:Deze woning is gelegen in een rustige wijk en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes en de E34.

Indeling:Gelijkvloers: Inkomhal, leefruimte, veranda, keuken, berging, nachthal, gastentoilet, 2 slaapkamers, dressing, badkamer, garage. Eerste verdieping: Grote open ruimte met zeer veel potentieel.

Omschrijving:
We betreden deze woning via een inkomhal dewelke uitkomt in de leefruimte. De leefruimte is voorzien van een mooie parket en geniet dankzij de grote glaspartijen van voldoende lichtinval. De leefruimte is voorzien van een extra pelletkachel. Aanpalend aan de leefruimte bevindt zich de keuken en een ruime veranda met uitzicht op de grote tuin. De keuken beschikt over een inductie vuur, dampkap, koelkast, oven, combi-oven en voldoende kastruimte, alsook een gekoppelde koele berging.

Via de keuken hebben we toegang tot de nachthal die de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de garage met elkaar verbindt. De badkamer is bereikbaar vanuit de grote slaapkamer en is voorzien van een toilet, bad, inloopdouche en een wastafel. De grote slaapkamer is verder voorzien van een ruime dressing met ingemaakte kasten.De inpandige garage is ruim en heeft aansluitingen voor de was- en droogmachine.
De eerste verdieping (140m2) is bereikbaar via een vaste trap die zich in de inkomhal bevindt. Hier zijn nog veel mogelijkheden en kunnen zeker 2 tot 3 slaapkamers en een badkamer voorzien worden.
Buiten geniet dit huis van een ruime tuin met daarin een vrijstaande garage, een tuinhuis en een groot terras.

Kortom: een knappe en ruime woning met groot perceel op een toplocatie!
Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv
Vermelde oppervlakte zijn steeds indicatief.
Extra:- Conforme elektriciteit- Gas CV (hoogrendementsketel van 2015)- Inpandige garage + ruime vrijstaande garage- Eerste verdieping met veel mogelijkheden (140m2)- Regenwaterput van 10.000 liter- Maatkasten in de slaapkamers

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

246 kWh/m2

Pand Referentie

U0DJLF2EXOLJ

1337 m2

2855 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu