Gerenoveerde woning met 3-slaapkamerszeer-ruime-tuin-233-n-garage-, 9250 Waasmunster

Huis Te Koop in Waasmunster

€429.000

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, zeer ruime tuin én garage Bent u op zoek naar een instapklare woning in een prachtige groene omgeving nabij het centrum van Hamme? Dan is dit uw kans!

Deze gerenoveerde woning, afgewerkt met kwalitatieve materialen, is welgelegen op een groot perceel van maar liefst 1.192 m².
De gunstige ligging vlakbij het centrum van Hamme en het groene, open karakter door de ruime tuin en weilanden aan de overkant van de straat zijn nog maar enkele troeven van deze woning.

De oprit heeft voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren. Langsheen de oprit is er nog een bijkomende garage aanwezig die tevens toegang geeft tot de tuin. In de garage zijn er aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
U komt de woning binnen via de ruime inkomhal die voorzien is van een ingemaakte vestiairekast.
Loopt u verder door, komt u in de grote leefruimte uitgerust met nieuwe radiatoren en een gezellige houtkachel. Verderop is de open keuken, voorzien van alle toestellen zoals een inductiekookplaat, combi-microgolfoven, ingewerkte dampkap en afwasmachine.
De vele raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Het schuifraam in de keuken geeft toegang tot de ruime, zuidoost georiënteerde tuin waar u kunt genieten van alle rust en privacy.
Op het gelijkvloers bevinden zich verder nog 3 slaapkamers en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad en toilet. De hal is tevens voorzien van ingemaakte kasten.
Op de eerste verdieping is er nog een grote zolderruimte (te bereiken via een luik) die mits renovatie nog kan omgebouwd worden tot extra kamers.

Troeven van deze woning:
- halfopen karakter
- perfect instapklaar
- 3 slaapkamers
- rolluiken aanwezig
- elektriciteit is conform
- grote, zonnige tuin én garage

Benieuwd? Maak nu een afspraak via info@hestor.be of contacteer ons op 052 20 05 05

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

654 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€877

Pand Referentie

PYSAA64SWO-M

1192 m2

139 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Oct 2022€429.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu