Hoogstraat 113, 9250 Waasmunster

Huis Te Koop in Waasmunster

€230.000

In het centrum van Waasmunster vindt u deze gezellige, goed onderhouden gezinswoning met 3 slaapkamer en tuin in het groen!

Laat me u rondleiden: Via de hal kom je terecht in de leefruimte met eetkamer voor 6 personen, zithoek en keuken. Ook op de gelijkvloers vindt u de badkamer met douche. Via de veranda kom je op het verhoogd terras vanwaar je een mooi zicht hebt op de tuin en het groen van de omgeving.
Via de trap, die zich in de leefruimte bevindt, kom je op een overloop die gebruikt wordt als bureauruimte maar ook optioneel als 4e slaapkamer, dressing,… kan dienen. Ook op de eerste verdieping heb je de eerste ruime slaapkamer en een berghok. Op de 2 verdieping, toegankelijk via een vaste trap, heeft u nog 2 slaapkamers. De geïsoleerde zolderverdieping geeft u nog extra opbergruimte in de woning!

De woning is steeds goed onderhouden en aangepakt waar nodig. Zo is de warmwaterboiler recentelijk vernieuwd en het dak goed geïsoleerd.
Met zijn centrale ligging in het groene Waasmunster, vlakbij bossen, fiets- en wandelpaden alsook bij een lagere school, winkels en de belangrijkste invalswegen, ben je overal dichtbij maar kan je ook genieten van de rust.


Deze woning heeft een conforme elektrische keuring en een positief EPC (Label C) waardoor het een écht instapklare woning is!
Deze gezinswoning is ruimer dan u op het eerste zicht zou denken en zeker de moeite waard voor een bezoek!
Ideaal voor starters, gezinnen, maar ook als investering voor te verhuren.
Instapklare woning in centrum Waasmunster
Gunstig EPC en conforme elektriciteit
Ideale ligging tussen Gent-Antwerpen, vlakbij E17
Lichtrijke woning
3 ruime slaapkamers en extra opbergruimte

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

212 kWh/m2

Pand Referentie

L03AXV7B701H

117 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€230.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu