Van Eyckpark 21, 9250 Waasmunster

Huis Te Koop in Waasmunster

€840.000

BEZOEKDAG OP AFSPRAAK DINSDAG 13/12 via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be
Gelegen in het groen in de residentiële villawijk Van Eyckpark, treft u deze uiterst charmante eigendom.
De villa is gelegen op een ruim perceel van 2.247 m², geniet van een westelijke oriëntatie en heeft een uitzonderlijke straatbreedte van 58 meter.
Bepaalde delen van de villa werden zopas gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Zo werden de keuken, de badkamer en het aparte toilet volledig vernieuwd. Verder werden de ramen en de gevel geverfd, alsook werd de elektriciteit helemaal hernieuwd.
Dankzij de vele en grote glaspartijen, heerst er doorheen de villa een lichtrijk gevoel, en wordt de natuur letterlijk naar binnen gehaald.
De indeling is als volgt:
U betreedt de woning via de riante inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Via de inkomhal heeft u toegang tot de leefruimte en de open keuken.
De lichtrijke eet- en leefruimte is voorzien van een mooie haard met houtcassette en werd afgewerkt met een prachtige visgraatparket. Deze parket werd zopas opgeschuurd.
De open keuken werd nieuw geplaatst en beschikt over alle keukenapparatuur (microgolfoven, traditionele oven, vaatwasmachine, ijskast en kookvuur).
Via de nachthal betreden we de 3 slaapkamers met originele parket en de badkamer. De nieuwe badkamer bestaat uit een inloopdouche, een dubbele lavabo met meubel en een toilet.
Wanneer u verder doorloopt bereikt u de dubbele garage.
Bovendien is er nog een ruime verdieping die dienst kan doen als bureauruimte, slaapkamers, speelkamer, hobbykamer, polyvalente ruimte…
Een nieuwe warmtepompboiler wordt nog geïnstalleerd door de huidige eigenaar. De zoldervloer, alsook de muren werden reeds geïsoleerd. De EPC score geeft de toestand weer van voor de isolatie.
Benieuwd naar deze charmante villa op een mooi perceel op toplocatie? Maak een afspraak via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

R67EXFKT4QYH

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€840.000

Menu