Neerstraat 237, 9250 Waasmunster

Huis Te Koop in Waasmunster

€495.000


Je ziet het meteen bij het eerste zicht op de woning. De eigenaars hebben steeds goed zorg gedragen voor deze woning en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Laat mij u rondleiden: via de inkomhal met gastentoilet en glazen trap naar de eerste verdieping, kom je in de ruime leefruimte. De leefruimte is in harmonie met elkaar verbonden: een gezellig zithoek met pelletkachel, ruime eetkamer, hoogwaardige keuken en lichtrijke nieuwbouw veranda. Een echt genot om in deze ruimtes te vertoeven. Ook heb je nog een ruime garage/berging op de gelijkvloers. De tuin is ook mooi verzorgd en bereikbaar via een zijpoortje. Boven heb je een apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers, met mogelijkheid voor een 3e en zelf 4e slaapkamer op zolder in te richten.

Energetisch heeft de woning een enorm voordeel van 40 zonnepanelen mét certificaten voor de komende 8 jaar.
Qua ligging lig je in het groene omgeving, centraal tussen Lokeren en Sint-Niklaas. Dichtbij verscheidene faciliteiten en openbaar vervoer.

Een woning van deze kwaliteit en afwerking kom ik zelden tegen. Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning (264 m²) met een uitstekende ligging in het groen? Leg vandaag je bezoek vast via vastgoedmakelaar Melanie Van Hecke – 0478 64 85 78 – melanie@altro-vastgoed.be
Afgewerkt met degelijke materialen
Zonnepanelen met certificaten!
Steeds uitstekend onderhouden
Centrale ligging tussen Lokeren en Waasmunster

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

340 kWh/m2

Pand Referentie

PC0OQ3A4ORRO

255 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu