Kerkstraat 52, 9250 Waasmunster

Huis Te Koop in Waasmunster

€595.000

Ben je op zoek naar een verborgen pareltje in Waasmunster? Lees dan zeker verder.

De luxueuze afwerking, de grote bewoonbare oppervlakte (406m²) en het authentieke karakter zijn slechts enkele sterke punten van deze woning.

Indeling:
- GLV: via de prachtige inkomhal (18m²) vinden we enerzijds het gastentoilet en anderzijds de ruime garage (32m²) terug. Aaneensluitend vinden we de zeer sfeervolle en lichtrijke woonkamer terug (48m²) die toegang geeft tot de luxueuze keuken (40m²), die voorzien is van praktische, ingemaakte kasten, kwalitatieve toestellen en een groot keukeneiland dat uitzicht geeft op de tuin met terras en vijver. Tenslotte vinden we de prachtig afgewerkte badkamer (20m²) met ruime inloopdouche, een groot, vrijstaand ligbad en een toilet terug.
- 1steV: langs de nachthal (6m²) komen we in de 3 grote slaapkamers (36-19-18m²) waar er aan één van de slaapkamers een polyvalente ruimte (13m²) is, dat kan dienen als bureel of sportruimte. Op deze verdieping vinden we ook de 2de badkamer (6m²) die voorzien is van douche en toilet.
- Zolder: op de zolderverdieping is een vierde kamer terug te vinden. De twee andere kamers op de 2de verdieping worden momenteel als werkruimte gebruikt.

Is deze prachtige en unieke herenwoning precies wat je zoekt? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend bezoek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

172 kWh/m2

Pand Referentie

CTGRUE999Y2Y

409 m2

409 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu