Dorp 15, 9185 Wachtebeke

Huis Te Koop in Wachtebeke

€299.000

Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Steven bellen op het nummer 0468 26 14 60.
* verkoop onder instelprijs*
Wij willen u graag deze fantastische open bebouwing voorstellen. In een rustige straat in het gezellige Wachtebeke dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer en vlakbij de R4 staat deze uitzonderlijke woning. Aan de achterkant van de woning ligt de sfeervolle vaart met bootjes.
Achter de gevel van dit huis schuilt een ruime, leuke woning. Deze charmante woning beschikt onder andere over drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een mooie leefruimte en eetplaats alsook een kelder.
Het buitengedeelte bestaat uit een oprit die uitkomt in de carport + groene gedeelte van de tuin en het aangelegd terras. Verder is er ook een tuinhuis voorzien. Op de zijgevel kan er reclame aangebracht worden. (handig voor wat extra opbrengsten).
De woning staat in orde en er zijn ook enkele zaken heel recentelijk vernieuwd zoals de ketel voor verwarming, elektriciteit, de voordeur, poort, plafonds en vloeren gelijkvloers, dakisolatie langs de binnenzijde van het dak, de gehele zolder, keuken en carport.
Aarzel dus niet en neem snel contact op met ons kantoor voor meer informatie!!
* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

464 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€294

Pand Referentie

7NMI6V3MJW0M

Vraagprijzen

02 Dec 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu