Bredaseweg 6, 2381 Weelde-statie

Huis Te Koop in Weelde-statie

€347.500

Op slechts 1 kilometer van de Nederlandse grens met Baarle-Nassau vind u deze knap gerenoveerde verborgen parel. Turnhout, Weelde-centrum en Merksplas liggen op slechts enkele minuten rijden.

We betreden de woning langs de lichtrijke veranda die uitkijkt op de tuin met aangelegd terras. Deze ruimte loopt over in de woonkamer en grote leefkeuken. Aanpalend aan de veranda bevindt zich een wasplaats.

De veranda en woonkamer zijn uitgerust met een mooi eiken parket, een speksteenkachel is aanwezig welke gans het gelijkvloers aangenaam verwarmd. Bij hete zomers kan de airco met warmtepomp voor de nodige verkoeling zorgen.

De grote leefkeuken is voorzien van alle nodige comfort (inductie, gas, dampkap, combi- en stoomoven, koffietoestel, vaatwasser en koelkast) met een overvloed aan werk- en kastruimten. Vanuit de keuken bereik je de koele kelder en inkomhal.

In de inkomhal treffen we het toilet aan.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers (waarvan één met airco-unit) en een badkamer met douche in bad en meubel met wastafel.

De nodige energie-investeringen (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie evenals nieuwe ramen en zonnepanelen) werden reeds gedaan die in het renovatie-dossier vermeld staan. De woning is uitgerust met elektrische rolluiken.

Achter deze gevel schuilt een ruime instapklare energiezuinige woning voorzien van alle hedendaags comfort!

Makelaars gelieve zich te onthouden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

155 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€736

Pand Referentie

AXCMR0FNHG5N

400 m2

185 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€347.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu