2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

Nieuwbouwwoningen in de Olmenstraat een zijstraat van de Elzenstraat te Weelde

Zeven eigentijdse en energiezuinige nieuwbouwwoningen in rustige buurt met carport. Gunstig gelegen in een doodlopende straat (Olmenstraat) omgeven door groen en nabij het centrum.

Deze nieuwbouwwoningen bestaan uit een inkomhal met gastentoilet, een open volledig ingerichte keuken met leefruimte en zithoek en een berging. Op de eerste verdieping treft men de badkamer waar ruimte voorzien werd voor een bad en douche en een aparte toilet. Vanuit de nachthal komt u in de 3 slaapkamers terecht. De zolderverdieping kan eenvoudig omgevormd worden naar een extra slaapkamer/hobbyruimte aangezien de vaste trap naar de zolder reeds voorzien werd. Ook een extra berging en technische ruimte is hier aanwezig.

Iedere woning is uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp, ventilatiesysteem D, dubbele beglazing en vloerverwarming op zowel het gelijkvloers als de badkamer.

Daarnaast heeft elke woning een volledig afgemaakte tuin en terras met veel privacy, eveneens een praktische carport naast de woning.

Deze woningen worden uit hoogwaardige materialen opgetrokken wat zich vertaald in een zeer gunstig E-peil Allen worden zij uitgevoerd als BEN-woningen met een maximum E peil van 20 waardoor u volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing heeft gedurende de eerste 5 jaar.

Door de zeer ruime bugetten kan u, op dit moment, de woning nog volledig inrichten naar uw eigen smaak en zo een echte "thuis" creëren.

Verkoop onder wet Breyne met voltooiingswaarborg en met een vaste prijs! Prijzen vanaf 354.000 euro. Reeds 3 verkocht!

Deze woningen worden gebouwd in een nieuwe straat; de Olmenstraat, dit is een zijstraat van de Elzenstraat. Via een fietsweg/wandelweg zit u op +/-600 m van school, gemeentehuis, zwembad en sporthal.

Voor meer informatie en of de plannen kan u terecht op 014/73 38 82 of sabine@heylenvastgoed.be

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, VV

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

0931BJ19MMTR

Menu