Huzenblek 29, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€589.000

Zeer mooi gelegen gezinswoning in een rustige wijk. De woning biedt u o.a. 7 slaapkamers, 2 badkamers, ruime open leefruimte, keuken, wasplaats, dubbele inpandige garage, tweede verdieping biedt nog vele mogelijkheden, aangelegde tuin,... . Op een perceel van ca. 805m² te Weelde.

Gelijkvloerse verdieping:
U betreedt de woning via de riante inkomhal met gasten toilet. Links van de inkomhal bevindt zich de royale leefruimte die van veel natuurlijk daglicht geniet door de raampartijen. De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard en geeft uit via de schuifpui achter naar de tuin. Aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van alle nodige kwaliteitstoestellen en inbouwkasten. Naast de keuken bevindt zich de wasplaats met aansluitingen voor was- en droogmachine. Verder zijn er op het gelijkvloers 3 ruime kamers voorzien en een badkamer. De handige dubbele inpandige garage is ideaal om uw auto's altijd binnen te kunnen plaatsen.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal of in de garage brengt u naar de eerste verdieping. Deze biedt nog vele mogelijkheden door de royale ruimtes die beschikbaar zijn. Op dit moment bevinden hier zich 5 ruime kamers en een badkamer. De boven verdieping is ideaal om slaapkamers bij te creëren en of bv. een hobbyruimte. Tevens is er nog een vlizotrap voorzien naar de bergzolder.

Buitengebeuren:
De tuin is in zijn geheel mooi aangelegd met verharding en is volledig omheind. Er is een gezellig terras en u geniet van volledige privacy in eigen tuin. 

Bijzonderheden:
- Elektrische installatie is goedgekeurd
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming en radiatoren
- PVC ramen onderhoudsvrij(voorzien van rolluiken)
- Kruipruimte onder gehele woning
- Goed onderhouden
- Zeer ruime woning met veel mogelijkheden
- Rustige ligging in een doodlopende straat nabij de Nederlandse grens

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3292

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

245 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.222

Pand Referentie

MV2DY8C-PD6T

805 m2

377 m2

7 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Jul 2022€589.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu