Elzenstraat 58, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€439.000

Deze woning is een ab-so-lu-te allemansvriend! Niet enkel is ‘ie piepjong (bj. ‘15), maar werd er gebruik gemaakt van duurzame en erg neutrale materialen. Graag een modern interieur, of liever toch wat klassieker? Go for it! Verder heb je de mogelijkheid tot maar liefst 4 grote slaapkamers, dus laat die gezinsuitbreiding maar komen.
Indeling:

Als “praktische indeling” hoog op je verlanglijstje staat, dan word je hier alvast blij van. De inkomhal bestaat namelijk uit 2 delen; bij de voordeur vind je de toegang naar de woonkamer en een open trap naar boven. Maar er is aansluitend nog een aparte hal met een grote kastenwand en een apart gastentoilet. Ideaal voor een groot gezin, want die jassen en schoenen vinden zo wel een plekje.
De woonkamer loopt naadloos door in de open keuken, en werd voorzien van alle snufjes. Ook (automatische) rolluiken zijn aanwezig. Aansluitend vinden we een kleine berging, en is er nog een riante wasplaats, met meer dan voldoende ruimte om alle kinderen tegelijkertijd de was te laten plooien. Volgens mama misschien wel dé grootste troef van deze woning. Tenslotte is er een ruime, inpandige garage.
Ook boven heb je een zee van ruimte. Er zijn 3 slaapkamers, met een oppervlakte van 12, 15 en 18 m². Verder is er nog een badkamer, voorzien van een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Ook hier is tenslotte nog een extra bergkamer.
Via de “kleinste” slaapkamer kunnen we nog een verdieping hoger, en komen we bij de zolder. Hoewel “zolder” de kamer niet erg veel eer aan doet, want deze werd ook nagenoeg volledig afgewerkt, en kan perfect dienst doen als slaapkamer of hobbyruimte.
De tuin is superonderhoudsvriendelijk. Deze werd namelijk volledig verhard, en deels voorzien van kunstgras. De grasmaaier hoef je dus niet aan te schaffen. Lekker gemakkelijk!
De woning ernaast wordt ook te koop aangeboden voor 439.000 EUR. Deze is verder identiek, maar beschikt over 5 mogelijke slaapkamers.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

117 kWh/m2

Pand Referentie

EZINJ1MIKN9C

393 m2

246 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Oct 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu