Nieuwe Stationsstraat 110, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€595.000

Een opvallend grote, residentiële woning mét zuidelijk georiënteerde tuin en magnifiek bijgebouw, ideaal voor een zelfstandige activiteit, praktijkruimte en/of kangoeroewoonst.
We bevinden ons in de rustige Nieuwe Stationsstraat, nabij de industriezone van Weelde. Nummer 110 behoort toe aan een riant, zuidelijk georiënteerd perceel van circa 2.000m², waar in 1993 een zeer grote gezinswoning met aparte bureau en bijgebouw opgetrokken werd.
De woning zal je ongetwijfeld aangenaam weten te verrassen. Zo krijg je zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte een wondermooi zicht op de tuin. Het gelijkvloers biedt verder 3 slaapkamers en een badkamer aan. De bureauruimte achteraan de woning is gekoppeld via de ruime garage. Ondanks dat beide delen verbonden zijn met elkaar, hebben ze elk een aparte ingang.
Zo kan je indien gewenst werk en privé zeer gemakkelijk gescheiden houden.
Eventueel wordt dit voor jou eerder een ‘home office’ waar je ongestoord van thuis uit kan werken? Of palmen de kinderen deze ruimte graag in zodat jouw leefruimte gespaard blijft van het speelgoed. Wie van het gezin er ook zal vertoeven, zal dankzij de raampartijen steeds genieten van de aangename lichtinval van de zon.
Verder werd er een vaste trap naar de polyvalente (zolder)verdieping geplaatst.
Hier heb je diverse leuke ruimtes die naar eigen smaak nog in te richten zijn.
Buiten is een fantastisch bijgebouw met kelder opgetrokken met een eindeloos potentieel.

Ben je op zoek naar een ruime kangoeroewoning? Stockage ruimte of wordt dit het atelier waar jouw creatieve ziel altijd van gedroomd heeft?
De tuin kent een zuidelijke oriëntatie, en is opgetrokken met een grote groene buffer van bomen en planten rondom voor een buitengewoon grote privacy.
Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor potentiële klanten.

Ben jij op zoek naar een opvallend ruime gezinswoning met mogelijkheid tot diverse slaapkamers, een grote praktijk, of mogelijkheid tot kangoeroewoning?
En droom jij van een zonovergoten en groen perceel ?
Aarzel dan zeker niet. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke rondleiding.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

404 kWh/m2

Pand Referentie

8UFWYS1CX-AI

2.024,00 m2

350,00 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu