Merksplasseweg 119, 2381 Weelde

Huis Te Koop in Weelde

€725.000

Deze gerenoveerde villa in landelijke stijl is gelegen in het dorpje Weelde dichtbij de grens Baarle Hertog-Baarle Nassau en is in een U vorm gebouwd.


Indeling:
Gelijkvloers:
Ruime inkomhal met gastentoilet en bureauruimte. Toegang tot de mooie, recent geschilderde frisse leefruimtes op parket. De fijne houtkachel brengt extra gezelligheid en warmte in de villa. Aansluitend de separate nieuwe keuken met inductiekookplaat en design dampkap, combi-oven en heteluchtoven, vaatwasser en extra elektrische boiler voor warm water. Verder vinden we de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast alsook spoelbak is aanwezig. Beneden zijn er alvast 3 slaapkamers en de badkamer. Deze laatste is voorzien van douche, ligbad, wc en dubbele lavabo in meubel.
Verder nog de dubbele inpandige garage.


Verdieping:
De vaste houten trap leidt tot de nachhal met toegang tot de 2 overige grote slaapvertrekken met inbouwkasten telkens aansluitend nog een zolderruimte. Aan één kant is er ook nog een lavabo en toilet voorzien.

Tuin:
De tuin is opnieuw aangelegd en volledig omheind (2 m) met nieuw geplante coniferen en voorzien van dubbele automatische poorthekken. Het tuinhuis en nieuw verwarmd zwembad van 10m op 4m met terras en hottub zorgt ervoor dat u heerlijk kan genieten zomer én winter.

Bijzonderheden:
-verwarmd zwembad met warmtepomp (zomer en winterdoek)
-kruipruimte
-wijnkelder
-verwarming op stookolie
-bureel voor zelfstandige activiteit

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

247 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.286

Pand Referentie

TPJ2VOKRYFA0

1689 m2

380 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€725.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet ingegeven

Overstromingsgebied

n/a

Menu