3118 Werchter

Huis Te Koop in Werchter

€675.000

Rustig gelegen prachtige herenwoning in de dorpskern op 7 are 56 ca met tuin en in de nabijheid van uitvalswegen en E314. West georiënteerd. Mogelijkheid bij-aankopen achteraanpalend perceel bouwgrond van 10 are 56 ca. De eigendom kan tevens in aanmerking komen tot een combinatie van wonen en handel/kantoor.
De woning is verdeeld in 5 niveaus omvattende: inkom met traphal, ingerichte leefkeuken met diverse aanpalende kelders waaronder wijnkelder, living 70m², 6 slaapkamers, 2 badkamers, 4 wc's, ruime bergzolder, garage met berging en bergzolder.
CV-mazout. EPC 479 kWh/m² - energielabel E - UC2431878-RES.
Totale vloeroppervlakte circa 500m² + kelders + zolders. KI: 939 euro.
De woning is in goede staat met hoge plafonds met authentieke elementen zoals mooi afgewerkte plafondmoluren en maakt deel uit van het erfgoed van de brouwerfamilie Van Roost uit de jaren 1900.
Stedenbouw info: woongebied - vergund geacht - niet gelegen in verkaveling - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - niet overstromingsgevoelig - gekend als bouwkundig/landschappelijk element Burgerhuis Van Roost met tuin.

PREMIES voor renovatie:
meer informatie over premies en maatregelen om financieel te steunen bij de renovatieverplichting voor woningen met een EPC-label E of F kan u oa raadplegen op de website
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Kopers van woningen met een EPC-label E of F worden verplicht om binnen de 5 jaar na datum notariële akte de woning energetisch te renoveren tot minimum energielabel D = EPC 400 kWh/m² of beter.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

479 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€939

Pand Referentie

DZ7CDXTV43MH

756 m2

500 m2

6 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Jan 2022€675.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu