Ten Brielenlaan 31, 8940 Wervik

Huis in Wervik

€890.000

Op zoek naar een authentieke woning met alle comfort en luxe en/of een nieuwe uitdaging?
Dan is deze herenwoning misschien iets voor jou!
Deze unieke eigendom wordt momenteel uitgebaat als B&B en wellness, maar kan ook perfect dienen als privéwoning. Door de karaktervolle uitstraling en authentieke elementen is deze eigendom een echte parel!
De woning werd gerenoveerd met zorg en behoud van originele elementen en is volledig instapklaar. Bij het binnenkomen van de woning komen we terecht in de riante inkomhal met de originele trap die meteen in het oog springt. De hal geeft toegang tot de bureauruimte, keuken en salon. Momenteel zijn er 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, maar er is nog mogelijkheid tot uitbreiding van 2 extra slaapkamers met badkamer. Daarnaast wordt er nog een splinternieuwe keuken geplaatst, voorzien van alle nodige installaties. Hoewel de woning zich in centrum Wervik bevindt, geniet deze woning van een prachtige tuin en bevindt die zich op een domein van 3.259m². Hier kan men volledig ontspannen en is men omgeven door groen.
De wellness zelf is voorzien van een aparte ingang en parking voor de klanten. Deze omvat een binnenzwembad, regendouche, infraroodzetel, hammam, sauna, jacuzzi, privétuin en massagehuis. Kortom een oase van rust.
Vraag gerust uw vrijblijvend bezoek aan en laat u helemaal bekoren door deze prachtige, unieke eigendom!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

436 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.708

Pand Referentie

K3NO12L7X-YN

3259 m2

542 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Mar 2022€890.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu