Burrekesveld 19, 2260 Westerlo

Huis Te Koop in Westerlo

€439.000

Instapklare gezinswoning, zeer rustig gelegen in een doodlopende en kindvriendelijke straat te Westerlo. De woning is gebouwd in 2018, heeft energielabel A (E29) en beschikt over 3 slaapkamers met een mogelijkheid tot 4.
Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal aaneengesloten het toilet met wc en wasbak. Via de inkomhal heeft u toegang tot de ruime leefruimte op keramisch-parket. De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval. De ramen zijn voorzien van op maat gemaakte houten lamellen. Tevens zorgt de aanwezige airo voor een aangenaam klimaat op de volldige benedenverdieping. Via de woonkamer betreedt u de leefkeuken, uitgerust met alle benodigde inbouwtoestellen. Zo beschikt de keuken over een combi-oven, elektrische kookplaat en vaatwasser. Aangrenzend vindt u aan de ene kant de berging/wasruimte en aan de andere kant de toegang tot de tuin en het terras.
Eerste verdieping:
Via de inkomhal en de trap bereikt u de eerste verdieping. Via de nachthall komen we in de twee slaapkamers (14m² en 16m²) waarvan de master werd uitgerust met airco, tv- en internetaansluiting. Verder nog een apart toilet en badkamer voorien van ruime inloopdouche, ligbad en badmeubel. De badkamer en het toilet zijn voorzien van keramisch-parket. Tot slot nog een derde slaapkamer (9m²) dewelke momenteel dienst doet als dressing en voorzien werd van inbouwkasten.
Zolder:
Via de vaste trap in de dressing komen we op de riante bergzolder (25m²) dewelke afgewerkt kan worden tot één of twee extra slaapkamers.
Buitengebeuren:
De volledig omheinde tuin is nagenoeg onderhoudsvrij en gericht naar het zuiden. Tevens heeft u de beschikking over een tuinhuis wat kan dienen als berging. Tot slot is op de oprit plaats voor 3 auto's.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt over 2 airconditioning systemen zowel in de woonkamer als de slaapkamer.
- De woning wordt momenteel verwarmd via elektriciteit aangezien u de beschikking krijgt over 12 zonnepanelen.
-  Gedeelte van de woning beschikt over op maat gemaakte houten zonwering.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

67 kWh/m2

Pand Referentie

35UH9R8503KG

306 m2

180 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Nov 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu