8300 Westkapelle

Huis Te Koop in Westkapelle

€695.000

In het centrum van Westkapelle bieden wij u deze twee nieuwbouwwoningen aan. Deze maken deel uit van het project 'Magna Frisia' die naast deze woningen ook een resem appartementen telt. Op deze rustige doch erg praktische locatie liggen vele faciliteiten op wandelafstand.
Beide woningen beschikken op het gelijkvloers over een garage (met voorliggend twee staanplaatsen), een bijkeuken, ruime inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte met open keuken en een aangelegde tuin met terras. Op het eerste verdiep treffen we drie ruime slaapkamers waarvan één met een en-suite badkamer en dressing. Daarnaast is er ook nog een afzonderlijk toilet en een douchekamer aanwezig op dit verdiep. De afwerking is van een hoog niveau en de bouwheer voorziet een binnenhuisontwerpster waar u ten allen tijde beroep op kunt doen om uw woning naar eigen gevoel in te richten.
De locatie, tijdloze - en hoogwaardige architectuur zijn een directe meerwaarde voor de woningen als investering, tweede verblijf of permanente woning. Bovendien worden deze woningen achterliggend gebouwd waardoor ze erg rustig liggen en waardoor de privacy gegarandeerd wordt.
Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio van Knokke? Contacteer Jessie (0495 122 592 - jessie@keyimmo.be) voor meer informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

GG32Q281KWJ2

399 m2

200 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Mar 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu