Jozef Michielsstraat 18, 2235 Westmeerbeek

Huis Te Koop in Westmeerbeek

€585.000

Ruime villa met praktijkgedeelte en appartement op een perceel van 13a76ca. Deze goed onderhouden villa is gelegen vlakbij het centrum van Westmeerbeek met alle faciliteiten in de omgeving.
De indeling is als volgt :
Woongedeelte : inkomhal met toegang tot living en nachthal, de living geniet veel lichtinval en heeft zicht op de voor- en achtertuin, de goed uitgeruste keuken heeft eveneens een mooi zicht op het terras en tuin, vanuit de nachthal bereik je 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is er berging/wasplaats en doorgang naar het praktijkgedeelte.
Praktijkgedeelte : deze heeft een aparte inkomhal die gedeeld wordt met het appartement op de 1ste verdieping. In de inkomhal is een wachtzaaltje dat toegang geeft tot de praktijkruimte. Verder is hier een polyvalente ruimte met douche en eveneens een apart toilet.
Appartement : het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een trap in de inkomhal van het praktijkgedeelte. De ruime living geniet veel lichtinval en heeft een terras aan de achterzijde van de woning. Verder is hier een goed uitgeruste keuken met aansluitend berging. Vanuit de living kom je in de nachthal die leidt naar 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is voorzien van een kelder en een ondergrondse inpandige garage. Hier bevindt zich de technische ruimte met 2 aparte cv-installaties. Achter de woning is een omheinde tuin met groot terras.
Bent u op zoek naar een degelijke, ruime woning met praktijkruimte contacteer ons dan voor een vrijblijvend bezoek op 014/54.25.00

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

294 kWh/m2

Pand Referentie

DRWO9LXF89UQ

1376 m2

295 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Aug 2022€585.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu