Oliemeers 28, 9230 Wetteren

Huis Te Koop in Wetteren

MASSEMEN - Deze open bebouwing (type bungalow) kan u vinden op een mooie rustige locatie in een kindvriendelijke buurt. Naar indeling toe bestaat deze woning op het gelijkvloers over een aparte inkomhal voorzien van een gastentoilet, een aangename woonkamer, een extra zitruimte, een aparte keukenruimte, een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een onderliggende garage met extra ruime bergkelder. Naar comfort toe is de woning voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing, maar eerlijkheidshalve heeft deze woning zeker wel nood aan een grondige renovatie/opfrissing.

Troeven aan deze eigendom zijn natuurlijk de aangename en rustige ligging, namelijk in een rustige buurt met achteraan zicht op het groen. Daarnaast is zeker ook het gegeven van een mooie perceel grond met een mooie straatbreedte en een oppervlakte van 9a 44ca zeker een extra leuk element.

In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoer, invalswegen en E40

Kortom bent u op zoek naar een betaalbare open bebouwing op een schitterend perceel grond in een aangename buurt, die u tal van mogelijkheden biedt, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak!! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

455 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€956

Pand Referentie

GDOUB0W3IAFX

944 m2

140 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu