Meersstraat 20, 9230 Wetteren

Huis in Wetteren

€389.000

Bent u op zoek naar een ruime & degelijke instapklare woning in een rustige buurt? Dan is deze gezinswoning met grote tuin, 4 slaapkamers en dubbele garage in het centrum van Wetteren misschien wel wat u zoekt.

Ligging
Deze woning is gelegen in een rustige en groene buurt, doch in het centrum en dus op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels en verschillende scholen. Ook het station is vlakbij. Vooraan de woning zijn 2 parkeerplaatsen, de straat wordt enkel gebruikt door bewoners.

Indeling
Beneden is er een ruime inkomhal met trap, verschillende bergingen en een bureelruimte. Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ernaast een dubbele garage met de wasplaats en toegang tot de leuke tuin en terras.
Op de eerste verdieping een hal, apart toilet, de vernieuwde en uitgeruste keuken, en aansluitend de zeer grote leefruimte. Achteraan een leuk terras met rechtstreekse toegang tot de tuin.
Op de nachtverdieping 4 slaapkamers (waarvan 2 met een inbouwkast en sanitair) en de vernieuwde badkamer. Verder nog een ruime zolder waar u alle overbodige spullen kwijt kan.

Alle verdiepingen baden in het licht dankzij de grote raampartijen. Door de grote volumes en indeling kan deze woning ook dienst doen als kangoeroewoning of dubbel gebruik voor bijvoorbeeld een praktijk.

Afwerking
Deze woning werd opgetrokken in beton en heeft reeds voldoende isolatie meegekregen, getuige de gunstige EPC. Centrale verwarming op aardgas met een recente brander, dubbele beglazing rondom (met rolluiken) en conforme elektriciteit tot 2040. De keuken en badkamer kregen reeds een update, verder nog op smaak te brengen naar eigen wensen.

Voor een bezoek of meer informatie, contacteer ons via info@immolierman.be of 053 / 89 99 66

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

212 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.115

Pand Referentie

5R2-ZWM6H984

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Nov 2022€389.000Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu