Aardeken 10, 9230 Wetteren

Huis (Verkocht) in Wetteren

€279.000

Een doodlopend straatje, bijzonder rustige ligging en vlakbij essentiële infrastructuur, het zijn slechts enkele van de vele troeven die deze charmante woning in Wetteren te bieden heeft.

Van zodra u de woning binnenkomt, ademt ze rust en privacy uit. De inkomhal met gastentoilet leidt u naar de hoofdruimtes van de woning. Living en eetgelegenheid vormen een open en harmonieus geheel. Ook de uitgeruste keuken biedt u alle comfort: directe toegang tot een grote berging waar veel proviand kan worden gestockeerd. Vanuit de keuken kan u genieten van een rustgevend zicht op het grote tuinterras waar u s ’zomers heerlijk kan onthaasten na een lange werkdag.

De trap brengt u naar de eerste verdieping, waar een recent vernieuwde badkamer een ware streling voor het oog is. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom. De structuur van de nachthal en trap is zodanig ingericht dat een volwaardige extra trap kan worden gecreëerd naar het tweede verdiep, dat momenteel als zolder fungeert. De zolder heeft een oppervlakte van maar liefst 35 m2, die de mogelijkheid biedt om 2 extra grote slaapkamers in te richten. De woning heeft dus potentieel voor 5 slaapkamers.

Een bezoek zegt uiteraard meer dan 1000 worden. We staan u heel graag te woord met onze welgekende gedetailleerde rondleiding. Wandel gerust al even in de woning met de digitale rondleiding via deze link: https://my.matterport.com/show/?m=gaj8fKCwBzk

Contact: 09 274 15 53 of floris@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

185 kWh/m2

Pand Referentie

FW-NYLTD26VV

99 m2

145 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€279.000Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu