Lindenlaan 31, 9230 Wetteren

Huis Te Koop in Wetteren

€517.500

In een erg rustige omgeving staat deze recente, minimalistische woning. Zowel aan de buiten- als binnenzijde is ‘oog voor detail’ een understatement.

Van zodra men binnenkomt ademt de woning rust en gastvrijheid uit. Vanuit de grote inkomhal spreekt de riante living met open keuken en eetgelegenheid meteen de taal van minimalisme en hoogstaande architectuur. De keuken is hyper-uitgerust met ingebouwde toestellen van A-labels. Aansluitend is een grote berging van 8 m2 met nog een extra multi-invulbare ruimte (praktijk, hobby, bureel,…)

De traphal naar het eerste verdiep biedt toegang tot een aantal fijne ruimtes. Een grote ontvangstruimte en aansluitend een bijzonder rustgevende relaxruimte – die kunnen omgevormd worden tot vierde slaapkamer – leiden u naar een fantastisch zicht over nagenoeg de volledige benedenverdieping. Van daaruit is er de prachtig afgewerkte slaapkamer met ensuite badkamer. Een tweede traphal brengt u naar 2 riante slaapkamers van elk 20 m2 met een extra douchekamer.

De tuin nodigt meteen uit om te ontstressen in een bijzonder rustige setting. Tuinhuis, extra overdekt terras naast het hoofdterras en afwerking naar privacy maken dit aanbod van A tot Z compleet. Met andere woorden: de (nieuwe) eigenaar kan hier meteen genieten in de ruimste zin van het woord!

Dit is een parel met hoogstaande architectuur!

Laat u leiden door een gedetailleerde rondleiding. Een bezoek zegt immers meer dan 1000 woorden!

Tel 09 274 15 53 of floris@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

80 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.068

Pand Referentie

W-8U3520XKMP

270 m2

202 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€517.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu