Itegemseweg 125, 2222 Wiekevorst

Huis Te Koop in Wiekevorst

€495.000

Ruime woning met 4 slaapkamers en kelder op 1820m².


Deze gezellige woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Wiekevorst, winkel, school en openbaar vervoer.


Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, slaapkamer, badkamer, terras. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, toilet.




Omschrijving: We betreden de woning via de inkomhal en komen zo terecht in de leefruimte. Vanuit de leefruimte kan je het ruime terras betreden met een prachtig zicht op de achterliggende weilanden. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eveneens een ruime keuken, badkamer met ligbad en douche en een eerste slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 toegang verleent tot een extra toilet. De woning is volledig onderkelderd en is voorzien van grote bergruimtes en een ruime garage. Zowel de muren als de vloeren zijn geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De verwarming is volledig elektrisch, gevoed door 40 zonnepanelen, die ook de nodige eletriciteit aanleveren voor het dagdagelijkse verbruik van toestellen/verlichting/... De woning beschikt ook nog over groenestroomcertificaten t.w.v. +/- 30 000 euro op de zonnepanelen.


Extra: zuidgerichte tuin - conforme elektrische keuring - hoogwaardige afwerkingsgraad (Italiaanse marmertegels gelijkvloerse verdieping, Victoriaanse gietijzeren wenteltrap,...)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

386 kWh/m2

Pand Referentie

2VSHHX3YPFUU

1820 m2

228 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Jul 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu