Torenstraat 2, 3018 Wijgmaal

Huis in Wijgmaal

€748.000

Volledig omgeven door groen, tussen de velden, treft u deze prachtige, instapklare villa met aangelegde tuin en verwarmd zwembad dat voor een extra vleugje vakantiegevoel zorgt.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een eet- en zitplaats, gescheiden door een kachelwand, een bureauhoek, een volledig ingerichte keuken met eethoek, een berging met wasfaciliteiten en ingemaakte kasten, en een gastentoilet.
Aansluitend bevindt zich de tuinkamer met open haard en glazen wand die volledig kan worden geopend voor maximaal gebruik. Een ware eye-catcher met een grote functionaliteit.
Op verdiep bevinden zich 5 slaapkamers waarvan één met ensuite douchekamer en twee met mezzanine, een tweede badkamer met lavabomeubel en inloopdouche, en een apart toilet.
Met een perceeloppervlakte van maar liefst 29a20ca beschikt u over een mooi terrein met volledige privacy. De tuin werd professioneel aangelegd en beschikt over borders, terrassen, een strakke vijver en een verwarmd zwembad. Voldoende parkeermogelijkheid vooraan de woning.
Kortom, mooie woning op een groot perceel met prachtige tuin dat zeker uw bezoekje waard is.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

264 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.405

Pand Referentie

B78FI5H9YIND

2920 m2

220 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Jul 2022€748.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu